Website Tilburg

Heeft u een bedrijfsvideo nodig om uw bedrijf of uw product op de markt te brengen? Veel bedrijven hebben producten te verkopen, maar ze weten niet hoe ze hun producten op de markt moeten brengen. Anders is hun bedrijf dood. Toen ik in onroerend goed begon, wist ik niets van de hypotheekmarkt of het aantal gedwongen verkopen in mijn regio. Dus bedacht ik een oplossing. Ik heb een huisgids gemaakt waarin de vier belangrijkste kenmerken van je huis worden beschreven. En ik heb het in kleur laten drukken met een krant. Het werd een praktisch boek, en dat gold ook voor de gedrukte versie, waarin alles stond wat er te weten viel over de vier levensstandaarden in het gebied. Nadat ik het boek in het onroerend goed had verkocht, begon ik een zakelijk tijdschrift, het ABC-hypotheekmagazine, dat alle standaardkwesties over hypotheken besloeg. Ik begon een website met alle informatie over de vier levensstandaarden in het gebied. Daarnaast heb ik ook een video gemaakt waarin te zien is hoeveel de mensen binnen de periode van tewerkstelling voor hun huis hebben betaald? En toen verkocht ik de rechten voor de video aan lokale kabelnetwerken.

Je hoeft dus niet te wachten om een ​​video te maken. U kunt de problemen opstellen die uw producten of diensten voor de kijker zouden oplossen. U wilde dat ze u vertrouwden, dus u moet ze de kenmerken van uw product laten zien. Je moet ze vertellen hoe ze de producten die je verkoopt moeten gebruiken, zodat ze niet zoveel problemen hebben als ze al hebben. Je moet ze informeren over wat ze kopen. Het kost dus wat verkoop, maar ik ben er vrij zeker van dat als je eenmaal je boodschap naar buiten hebt gebracht, je je video gaat maken.

U kunt een geanimeerde video op uw website plaatsen om uw klanten naar uw site te trekken. Houd je video vrij kort, bijvoorbeeld vijf tot tien minuten. Het ergste wat je zou kunnen doen, als je denkt dat je website het beter zal doen als je een geanimeerde video hebt, dan wil je het opgeven. U kunt video ook in e-mail gebruiken, wat slechts een e-mail is met de video. Je kunt video in je e-mails gebruiken om een ​​paar punten te maken die je wilt maken, maar maak geen lange video, zoals "koop mijn product om je baas te vermoorden", want mensen hebben gewoon geen de tijd om dat te bekijken.

U kunt ook een video op uw forum plaatsen zodat uw bezoekers kunnen zien of ze meer willen weten over uw product. U heeft een foto van uw product in 3D-formaat weergegeven, waardoor uw bezoeker langer op uw site blijft. U kunt ook een foto op uw informatiepagina plaatsen om een ​​product te tonen dat u zojuist op uw site heeft geplaatst. Net als in e-mail kun je ze een korte beschrijving geven van je product dat je uit je hoofd kent, maar lange video's duurt een eeuwigheid om te laden, dus je kunt om een ​​snellere video vragen, of je kunt ze een geanimeerde video geven die kort, zoals een langer dan het is goed tot het einde. Aan de andere kant, als je een drive hebt om je product of je dienst te verkopen, zul je precies de juiste plekken vinden om een ​​video te plaatsen om het aantrekkelijk te maken.

Heeft u een bedrijf dat gepromoot moet worden op een manier waar u niet bekend om wilt staan? Video's zijn een geweldige manier om dat te doen. Een goede video zegt meer dan duizend woorden. Als u de aandacht van de massa wilt trekken, moet u meer doen dan uw inhoud in het openbaar plaatsen. Je moet absoluut 'viraal' gaan, want als je eenmaal begint, krijg je veel mensen die je video en je bericht bekijken. Zet de echt goede video's op en laat de wereld weten wat je te bieden hebt.