SEO bureaua

Volgens het Pew Research Center hebben uiteindelijk in de VS oneerlijke mensen gebruik gemaakt van zoekmachines om online naar producten te zoeken: 42% ging actief over tot een aankoop, 20% als gevolg van contact en 9% ging online op zoek naar mogelijkheden.

Nu, die resultaten zijn veel te laag. Mensen zullen dat nooit doen. Maar toch, zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website bij de eerste keuzes komt van mensen die zoeken naar uw producten. Dit is direct bepalend voor het aantal verkopen dat u krijgt.

Bent u ook eigenaar van andere websites? Wilt u die websites ook optimaliseren? Zo ja, dan moet u ook de betekenis van SEO kennen. Het is het proces van het “zoekmachine vriendelijk” maken van uw website op zo’n manier dat de zoekmachines uw site zullen accepteren en weergeven in de top zoekresultaten.

Hieronder vindt u een kort overzicht van de stappen van een SEO:

1. Het begint met een analyse van de trefwoordzinnen die uw potentiële klanten gebruiken om uw producten of diensten te vinden. Dit wordt gedaan om twee soorten zinnen vast te stellen: “long tail keywords” en “short tail keywords”.

2. Een SEO zal dan inhoud en andere html-tags creëren om de zoekmachines in staat te stellen uw site te “crawlen” en de inhoud te “indexeren”. Dit zal verkeer genereren en status signalen naar Google en andere zoekmachines.

3. Daarna zal de SEO links naar uw site tot stand brengen. Hoe meer links u heeft, hoe beter. Ook zullen zoekmachines niet alleen de inhoud van uw site controleren, maar ook de partnersites van uw site. Hoe relevanter de andere site is voor de jouwe, hoe meer verkeer je krijgt van de link.

4. Na dit alles zal de SEO de code van uw site aanpassen. code optimalisatie is een methode voor het analyseren en corrigeren van de codering van webpagina’s om ervoor te zorgen dat hun weergave, functie en inhoud geoptimaliseerd zijn.

5. De SEO steekt veel moeite en planning in het link building proces. Door het creëren van een aantal links naar uw site, laten de SEO’s aan Google zien hoe belangrijk uw website is. Dit wordt voornamelijk gedaan door het creëren van links naar uw site op andere websites die relevant zijn voor de uwe en het creëren van hits op uw site in de sociale media zoals Twitter, Facebook, Digg, enz.

6. De SEO moet een goede en bijgewerkte kennis hebben van wat de trends zijn in de online marketing industrie. En, hij/zij moet goed thuis zijn in de zoektermen die gerelateerd zijn aan de niche.

7. De SEO moet een schrijversaccount aanmaken op verschillende sociale netwerksites. Zorg ervoor dat u het profiel vult met informatie over uw online bedrijf en post artikelen die u hebt geschreven, iets leuks en spannends. Dit kan het aantal bezoekers opmerkelijk verhogen.

8. De SEO heeft om te analyseren welke van de online functies zou kunnen zijn gunstig voor uw bedrijf. En, hij / zij moet experimenteren vaak om te weten of de online functies kan het verkeer van uw website te verhogen.

9. De SEO expert moet creatief zijn in het bedenken van meta tags, title tags en link beschrijvingen. Hij/zij kan ervoor kiezen om deze tags voor verschillende webpagina’s van uw website te gebruiken.

10. De SEO expert moet consument-vriendelijk zijn. Probeer met hem/haar te communiceren en los verschillende bugs, fouten en oorzaken op die het proces van verkeerstoename kunnen tegenhouden.

11. De SEO moet realistisch zijn. Hij/zij moet geen onrealistische resultaten beloven. Wees bereid om een paar maanden te wachten voordat u meer verkeer krijgt.

12. De SEO moet snugger zijn. Toen Millionaire me vroeg hoe ik op pagina 1 kon komen in 2 weken, vertelde ik hem dat het minstens 2 maanden en soms zelfs een jaar duurt om een website volledig geïndexeerd te krijgen door Google, Yahoo of MSN, vooral als het een nieuwe website is.

13. Met de steeds veranderende algoritmes van de zoekmachines, probeer nooit om de zoekmachines te bespelen. U kunt misschien voor een korte tijd op pagina 1 komen, maar vroeg of laat wordt u betrapt en gestraft.

14. Maak een SEO campagne een prioriteit. Het is zeer belangrijk om een grondige zoektocht te doen naar alle geloofwaardige SEO bedrijven die er zijn, voordat u beslist over een.

15. Vergeet niet dat het een tijdje duurt om een goede SE ranking te krijgen. Doe geen moeite om direct verkeer te kopen. Wees geduldig. Maak slimme beslissingen voor uw bedrijf. Het zal zeker de moeite lonen als je eenmaal doet heb je toegevoegd doelgericht webverkeer.

 

lees meer

RealGen